Blessurebehandeling

Tijdens het sporten de enkel verzwikt, of thuis op de keukentrap een ongelukje gehad? Blessures bezorgen ons veel last. Gelukkig herstellen de meeste blessures vanzelf, maar soms heb je wel even hulp nodig omdat het herstel niet altijd vlot verloopt. Of je wilt weten wat je wel en niet mag belasten. In die gevallen heb ik veel inzicht en ervaring om de ernst van de blessure vast te stellen en de juiste adviezen te geven voor blessurebehandeling.
Indien nodig maken we een oefenprogramma zodat je thuis kan oefenen en spreken we af wanneer we dat weer bijstellen, totdat je blessure genezen is en je weer dat kunt doen wat je graag wilt.

Soms kan het gebeuren dat je de ene blessure na de andere oploopt, dan kunnen we samen nagaan of dat domme pech is, of dat er meer meespeelt waardoor je kwetsbaarheid vergroot is. Neem je te veel hooi op de vork? Of is je belastbaarheid niet voldoende? Het is in ieder geval belangrijk een goede balans te vinden tussen je belasting (dat wat je moet doen) en de belastbaarheid (dat wat je aan kan). Ik help je met een blessurebehandeling die balans (terug) te vinden.

< Terug naar alle behandelingen


Maak een afspraak

 

Comments are closed.